Dr. Gódor Ferenc
Intézetvezető főorvos, ügyvezető igazgató
Egészségügyi menedzser

1974-ben szerezte diplomáját a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően bőrgyógyász, majd üzemorvostan, illetve társadalom orvostan szakvizsgát tett.

40 éves gyógyítói tapasztalataival kiváló diagnosztaként, szakterületének egyik legelismertebb, komplex módszereket alkalmazó orvosaként tisztelik betegei és kollégái. A szakma iránti tiszteletét és hivatástudatát orvosi tapasztalataival együtt két gyermekére hagyományozza át.


Dr. Gódor Zsófia Regina
Bőrgyógyász, nemibeteg gyógyász, kozmetológus főorvos

2000-ben a Pécsi Orvostudományi Egyetemen szerezte diplomáját, majd 2006-ban tette le a bőrgyógyász szakvizsgát. Bőrgyógyászati és nemigyógyászati tapasztalatai mellett többek közt elismert lézerspecialistaként végez bőrgyógyászati beavatkozásokat.


Dr. Gódor Ferenc Balázs
Sebész, bőrgyógyász, nemibeteg gyógyász, kozmetológus főorvos

Diplomáját 2004-ben szerezte a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 2010-ben a sebészeti szakvizsgát, majd 2015-ben a bőrgyógyászati szakvizsgát tettte le kiválóan megfelelt eredménnyel.
A szakma iránti elkötelezettségét és önképzési igényét bizonyítja, hogy a hazai kereteken túl, több gyakorlati továbbképzésen vett részt New York államban és Németországban a heidelbergi Ruprecht-Karls Egyetemen. Speciális szakterületei a bőrsebészet (az anyajegyek sebészeti és lézeres eltávolítása), a lézersebészet és az esztétikai arckezelések.





Dr. Dragodán Katalin
bőrgyógyász főorvos
kozmetológia
venerológia



Dr. Szabó György
szülész-nőgyógyász szakorvos



Dr. Kondér Gyula
urológus főorvos



Kovács Réka Erika
dietetikus, okleveles táplálkozástudományi és sport-specifikus dietetikai szakember



Dr. Csorba Liana Gabriella
radiológus főorvos
Láng Enikő
mesterkozmetikus
Bella Tímea
kozmetikus, anti-aging specialista, bőrterapeuta



 

 

 

.



.

 




.


 






.

 






.