A Dr. Gódor Központ családias, otthonos környezetben fogadja pácienseit. Az igényesen kialakított külső és belső terek a hatékony és bizalmat keltő ellátás hátterét biztosítják. Kellemes, a beteget támogató légkör, diszkrét és biztonságérzetet sugalló atmoszféra várja a hozzánk ellátogatókat.

Négy rendelőszobában fogadjuk a gyógyulni vágyókat az adott szakterület hatékony gyógyításának segédeszközeivel, technikai berendezéseivel. Radiológus, nőgyógyász és urológus kollégáink hasi és hüvelyi ultrahang gép segítségével dolgoznak.

Technikai háttér

Intézetünkben több műtőben végzünk beavatkozásokat. Szemölcseltávolítást és bőrfiatalaítást széndioxid lézerrel, érelzáró műtéteket Variolite lézerrel, illetve a tetoválás eltávolítást Q-kapcsolt NdYag-lézer használatával végezzük. Emellett műtőink biztosítanak kifogástalan feltételeket az anyajegyek sebészi eltávolításának, az FTC, ScarLET, PRP-terápia, hyaluronsavas ajak és orcatöltés vagy a botox-kezelés elvégzésének.

Fényterápiás szobánkban a pikkelysömör és az ekcéma hatékony kezelési formáját, a Narrow-Band UVB fényterápiát alkalmazzuk.

A fejlett orvostechnikai eszközök használatával pácienseink kiváló ár-érték arányban jutnak hozzá a legmodernebb és leghatékonyabb kezelésekhez.