Bejelentkezés:

06 27 341 507

Állami rendelés:
hétfő: 7:30 - 12:30
kedd: 7:30 - 12:30
szerda: 12:30 - 17:30
csütörtök: 7:30 - 12:30
péntek: 7:30 - 12:30

2120 Dunakeszi, Könyves Kálmán utca 19.
Tel/Fax:(27)341-507

Aktualitások

Állásajánlatok

Állásajánlatok

Tovább >

 

A Dr. Gódor Központ családias, otthonos környezetben fogadja pácienseit. Az igényesen kialakított külső és belső terek a hatékony és bizalmat keltő ellátás hátterét biztosítják. Kellemes, a beteget támogató légkör, diszkrét és biztonságérzetet sugalló atmoszféra várja a hozzánk ellátogatókat.

Négy rendelőszobában fogadjuk a gyógyulni vágyókat az adott szakterület hatékony gyógyításának segédeszközeivel, technikai berendezéseivel. Radiológus, nőgyógyász és urológus kollégáink hasi és hüvelyi ultrahang gép segítségével dolgoznak.

Technikai háttér

Intézetünkben két műtőben végzünk beavatkozásokat. Szemölcseltávolítást és bőrfiatalaítást széndioxid lézerrel, érelzáró műtéteket Variolite lézerrel, a végleges szőrtelenítést Alexandrit-lézer segítségével, illetve a tetoválás eltávolítást Q-kapcsolt NdYag-lézer használatával végezzük. Emellett műtőink biztosítanak kifogástalan feltételeket az anyajegyek sebészi eltávolításának, az FTC, ScarLET, PRP-terápia, hyaluronsavas ajak és orcatöltés vagy a botox-kezelés elvégzésének.

Fényterápiás szobánkban a pikkelysömör és az ekcéma hatékony kezelési formáját, a Narrow-Band UVB fényterápiát alkalmazzuk az egészen kis felületek kezelésétől kezdődően az egész testre kiterjedő terápiáig. Szintén ebben a helyiségben alkalmazzuk a Soft-lézert, mely a sebek gyorsabb gyógyulását, a hegkezelést, illetve a gyulladások gyorsabb lezajlását segíti elő. Bioptron lámpánk a mélyebben fekvő elváltozások hatékony kezelésére is alkalmas: UV sugarak kibocsátása nélkül, természetes módon erősíti a szervezet regeneratív és egyensúly-helyreállító képességét, hogy felszabadítsa saját öngyógyító adottságait.

A fejlett orvostechnikai eszközök használatával pácienseink kiváló ár-érték arányban jutnak hozzá a legmodernebb és leghatékonyabb kezelésekhez.